Oversæt denne HJEMMESIDE

Besked på Twitter

Jeg lever så godt som muligt i disse dage. Som min lille Pebble, Big Wave Self-Manifest siger, min "perfekt arbejder verden" omfatter arbejder på hvad jeg vil, når jeg vil, og med hvem jeg vil (og jeg vil smide i nu, "hvor jeg vil have") .

Jeg har opbygget mit arbejde og projekter (både indstilling forventninger, eller skrue ned business), så jeg kun brug for periodisk i person. Jeg holde udgifterne lave, for at sænke hvor meget indkomst jeg har brug for det at være »tilstrækkeligt«. Så -

Hvorfor ikke gå til Kauai, da jeg aldrig har været der?

Hvorfor ikke vælge en tilfældig, sjov idé at starte en virksomhed / website rundt med en god ven, hvis det tager kun et par uger af halvtidsarbejde og et par tusind dollars?

Hvorfor ikke starte en PebbleStorm tilbagetog, hvor jeg og nogle mennesker, jeg ønsker at samarbejde med (ligesom ( catwalkstudios.com ) kan bryde væk fra distraktioner af deres dage, for at tilbringe lidt tid braincracking og / eller bygning virksomheder eller hjemmesider for sjov, og relativt små mængder af tid og penge?

Hvorfor ikke kombinere alle tre? Hvorfor ikke bare gøre det nu?

Jeg kunne ikke komme med nogen gode grunde til ikke at gøre det, så:

Kommende PebbleStorm begivenheder, herunder Kauai Makers Retreat

Hvis vi kan gøre en virksomhed, så hvorfor ikke mere end én? Hvorfor ikke se, om der er et par andre ligesindede mennesker, der ønsker at slutte sig til os, enten for at arbejde på deres egne ideer eller til at hjælpe os? (Tip: email mig på Aaron (at) pebblestorm (dot) com)

Næste gang du føler dig selv tøver med at forpligte sig til noget uden for din komfort zone: spørg dig selv, hvorfor ikke? Måske er det bare dit arbejde condition, der holder dig tilbage.

2 Svar til "magt" Hvorfor ikke? ""

  1. Anneke Says:

    Aaron, jeg elsker disse ideer. Da jeg startede Telefon Works i 1991, jeg ønskede at skabe en virksomhed baseret på en masse af de prioriteter, du kalder ud. Efter at have arbejdet ti intense år på Oracle, jeg ønskede at skabe et alternativ arbejdsmiljø for mig såvel som talentfulde mennesker søger at fremme deres professionelle karriere og samtidig øge deres personlige liv. Jeg ser frem til at deltage i nogle af dine kommende begivenheder, når Sales 2,0 bogen er færdig - Anneke

    [ Svar ]

  2. Kauai opdatering - nogle tanker og billeder fra vores arbejde + play event | Pebblestorm Says:

    [...] En stilling i maj The Power of "Why Not?" Beskrev jeg nogle begrundelse for "hvorfor ikke gøre noget arbejde fra Kauai?" En halv snes mennesker [...]

Efterlad et svar


Advarsel: Ulovlig string offset 'solo_subscribe "i / home4/aross383/public_html/pebblestorm.com/wp-content/plugins/subscribe-to-comments.php on line 304

Abonner uden at kommentere