Oversæt denne HJEMMESIDE

Besked på Twitter

Én ting ved jeg om mig selv: Jeg kan lide cirkler :) Jeg trækker dem i mine notesbøger konstant at indramme eller kommunikere forskellige ideer. Måske det er relateret til buddhismen ("alt er sammenkoblet") eller kredsen af ​​livet, eller ...

Som jeg nævnte før , jeg personligt ikke kan gøre klassiske forretningsplaner, så jeg ofte befinder mig at komme op med nye skabeloner eller design at gøre en forretningsplan, som jeg kan bruge.

Det er temmelig (endnu) ikke

... Men jeg har en skitse til en "Visual Business Plan", der er faktisk cirkulær, ikke lineær:

Hver pie brik er en væsentlig fundament for virksomheden. For eksempel, jeg kortlagt på her fire centrale PebbleStorm fonde: (. De erfaringer, læring og resultater, der kommer fra faktisk lever systemet) skrive, samfund, business mashups og "praksis"

En af de største forskelle i denne plan, i forhold til en klassisk plan, er, at der ikke er nogen specifik tidslinien. Jeg vil tilføje nogle uslebne tid anslår i så ringe (som træringe). Der er endnu vigtigere, en logisk progression af små projekter og mål, der fører til større virksomheder, ligesom trædesten.

Inspirationen kom til mig i løbet af første PebbleStorm middag, hvor Alisa Chompupong foreslog at bruge en vand dråbe mønster at kortlægge en vision bord , med dig selv i centrum og stadigt voksende mål udbreder udad. Her er en af ​​de billeder, hun har fundet:

Jeg er spændt på at spille, og med denne idé og format udforske!

UPDATE: Set den nye version af den visuelle forretningsplan?

En Visual Business Plan v2.0 (Opdateret w / Video)

 1. Abonner på PebbleStorm Blog via e-mail
 2. Deltag i PebbleStorm gruppen på Facebook
 3. Følg mig på Twitter

6 Responses to "En visuel / cirkulær forretningsplan"

 1. Hong Anh Ha Says:

  Jeg elsker dette format også! Det helt værker :)

  [ Svar ]

  aaronross383 Svar:

  @ Hong Anh Ha, jeg har lige tilføjet "gevind kommentarer« til PebbleStorm blog, så nu kan jeg svare dig direkte på her!

  [ Svar ]

 2. Garry Says:

  fantastisk det, er så klar en frisk idé tak

  [ Svar ]

 3. Kevin Donaldson Says:

  Jeg er lige blevet introduceret til dit arbejde og den pebblestorm koncept. Ser frem til at grave i det mere. Mens du læser dette indlæg - jeg befandt mig smilende. Sidste sommer på næsten samme tid af dette indlæg, kom jeg til den samme konklusion som dig med din cirkulær model. I mit tilfælde var det med at skabe et produkt køreplan. Det endelig gjort sin vej ind i et blogindlæg i august :)

  [ Svar ]

  aaronross383 Svar:

  @ Kevin Donaldson, glad for at høre det bragte dig et smil! Og jeg kan virkelig godt lide dit solsystem analogi også. Cool stuff. Tak for de venlige ord og kommentar!

  [ Svar ]

 4. Margaret Stamatopoulos Says:

  Syg af at opnå et lavt antal ubrugelige besøgende til dit websted? Jamen jeg ønsker at informere dig om en ny underjordisk taktik, der gør mig 900 dollar dagligt på 100% autopilot. Jeg muligvis kunne være her hele dagen og gå i detaljer, men hvorfor dont du bare tjekke deres hjemmeside ud? Der er en fantastisk video, der forklarer alt. Så hvis din seriøse om at producere hurtige penge er dette stedet for dig. Automatisk Trafik Avalanche

  [ Svar ]

Efterlad et svar

Abonner uden at kommentere