TRANSLATE DENNE HJEMMESIDE

Besked på Twitter

En ting jeg ved om mig selv: Jeg kan lide cirkler :) Jeg trækker dem i mine notesbøger konstant, at indramme eller kommunikere forskellige ideer. Måske det er relateret til buddhismen ("alt er sammenkoblet") eller kredsen af ​​livet, eller ...

Som jeg nævnte før , jeg personligt ikke kan gøre klassiske forretningsplaner, så jeg ofte befinder mig at komme op med nye skabeloner eller design for at lave en forretningsplan, som jeg kan bruge.

Det er ikke kønt (endnu)

... Men jeg har en skitse til en "Visual Business Plan", der er faktisk cirkulær, ikke lineær:

Hver pie brik er en stor fundament af virksomheden. For eksempel, jeg kortlagt ud på her fire centrale PebbleStorm fundamenter: skrivning, fællesskab, business mashups og "praksis" (de erfaringer, læring og resultater, der kommer fra faktisk lever af systemet.)

En af de største forskelle i denne plan, i forhold til en klassisk plan, er, at der ikke er nogen specifik tid linje. Jeg vil tilføje nogle uslebne tidsestimater ind som ringe (ligesom træringe). Der er endnu vigtigere, en logisk progression af små projekter og mål, der fører til større virksomheder, ligesom trædesten.

Inspirationen kom til mig i løbet af første PebbleStorm middag, da Alisa Chompupong foreslog at bruge en vanddråbe mønster til at kortlægge en vision bord , med dig selv i midten og stadig voksende mål formerings udad. Her er et af billederne hun fundet:

Jeg er spændt på at lege og udforske med denne idé og format!

UPDATE: Set den nye version af den visuelle forretningsplan?

En Visual Business Plan v2.0 (Opdateret m / Video)

 1. Abonnere på PebbleStorm Blog via e-mail
 2. Deltag i PebbleStorm gruppen på Facebook
 3. Følg mig på Twitter

6 Responses to "En visuel / cirkulær forretningsplan"

 1. Hong-Anh Ha Says:

  Jeg elsker dette format også! Det helt virker :)

  aaronross383 Svar:

  @ Hong-Anh Ha, jeg lige har tilføjet "gevind kommentarer« til PebbleStorm blog, så nu kan jeg svare dig direkte på her!

 2. garry Says:

  fantastisk det, er så klar en frisk idé tak

 3. Kevin Donaldson siger:

  Jeg er lige blevet introduceret til dit arbejde og pebblestorm koncept. Ser frem til at grave i det mere. Mens du læser dette indlæg - jeg befandt mig smilende. Sidste sommer på næsten samme tid af dette indlæg, kom jeg til den samme konklusion som dig med din cirkulære model. I mit tilfælde var det med at skabe et produkt køreplan. Det endelig gjort sin vej ind i et blogindlæg i august :)

  aaronross383 Svar:

  Kevin Donaldson, glad for at høre det bragte dig et smil! Og jeg kan godt lide din solsystem analogi også. Cool stuff. Tak for de venlige ord og kommentar!

 4. Margaret Stamatopoulos Says:

  Syg opnå lave antal ubrugelige besøgende til dit websted? Nå jeg vil gerne informere dig om en frisk underjordiske taktik, der gør mig 900 dollars dagligt på 100% autopilot. Jeg muligvis kunne være her hele dagen og gå i detaljer, men hvorfor dont du bare tjekke deres hjemmeside ud? Der er en stor video, der forklarer alt. Så hvis din alvorligt med at producere hurtige penge er dette stedet for dig. Auto Trafik Avalanche

Efterlad et Svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.