Oversætte denne HJEMMESIDE

Besked på Twitter

Én ting ved jeg om mig selv: Jeg kan godt lide cirkler :) Jeg trækker dem i mine notesbøger konstant at indramme eller kommunikere forskellige ideer. Måske det er relateret til buddhismen ("alt er sammenkoblet") eller kredsen af ​​livet, eller ...

Som jeg nævnte før , jeg personligt ikke kan gøre klassiske forretningsplaner, så jeg ofte befinder mig at komme op med nye skabeloner eller design at lave en forretningsplan, som jeg kan bruge.

Det er ikke kønt (endnu)

... Men jeg har en skitse til en "Visual Business Plan", der er faktisk cirkulær, ikke lineær:

Hver cirkel stykke er en stor fundament for virksomheden. For eksempel, jeg kortlagt på her fire centrale PebbleStorm fundamenter: skrivning, fællesskab, business mashups og "praksis" (de erfaringer, læring og resultater, der kommer fra faktisk lever af systemet.)

En af de største forskelle i denne plan, i forhold til en klassisk plan, er, at der ikke er nogen specifik tid linje. Jeg vil tilføje nogle uslebne tidsestimater i så ringe (ligesom træringe). Der er endnu vigtigere, en logisk progression af små projekter og mål, der fører til større virksomheder, ligesom trædesten.

Inspirationen kom til mig i løbet af første PebbleStorm middag, da Alisa Chompupong foreslog at bruge en vanddråbe mønster at kortlægge en vision bord , med dig selv i centrum og stadigt voksende mål formerings udad. Her er en af ​​de billeder, hun har fundet:

Jeg er spændt på at lege og udforske med denne idé og format!

UPDATE: Set den nye version af den visuelle forretningsplan?

En visuel Business Plan v2.0 (Opdateret m / video)

 1. Abonner på PebbleStorm blog via e-mail
 2. Deltag i PebbleStorm gruppe på Facebook
 3. Følg mig på Twitter

6 Responses to "En visuel / cirkulær forretningsplan"

 1. Hong Anh Ha siger:

  Jeg elsker dette format også! Det helt fungerer :)

  aaronross383 Svar:

  @ Hong Anh Ha, jeg har lige tilføjet 'gevind kommentarer' til PebbleStorm bloggen, så nu kan jeg svare dig direkte på her!

 2. Garry siger:

  fantastisk det, er så klar en frisk idé tak

 3. Kevin Donaldson siger:

  Jeg er lige blevet introduceret til dit arbejde og pebblestorm koncept. Ser frem til at grave i det mere. Mens du læser dette indlæg - jeg befandt mig smilende. Sidste sommer på næsten samme tid af dette indlæg, kom jeg til den samme konklusion som dig med din cirkulær model. I mit tilfælde var det med at skabe et produkt køreplan. Det endelig gjort sin vej ind i et blog-indlæg i august :)

  aaronross383 Svar:

  Kevin Donaldson, glad for at høre det bragte dig et smil! Og jeg kan virkelig godt lide jeres solsystem analogi også. Cool stuff. Tak for de venlige ord og kommentar!

 4. Margaret Stamatopoulos siger:

  Syg af at opnå et lavt antal ubrugelige besøgende til din hjemmeside? Jamen jeg vil gerne informere dig om en ny underjordisk taktik, der gør mig 900 dollars dagligt på 100% autopilot. Jeg muligvis kunne være her hele dagen og gå i detaljer, men hvorfor dont du lige tjekke deres hjemmeside ud? Der er en fantastisk video, der forklarer alt. Så hvis din seriøse om at producere hurtige penge er dette stedet for dig. Automatisk Trafik Avalanche

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.