Käännä tämä SIVUSTO

Lähetä Twitteriin

[Aaron huomautus: Tämä on asiakkaiden Post Scott Krajca, erittäin lahjakas ystävä ja työtoveri minun. Olen uskovainen nopea prototyyppien, onko ideoita, työkaluja, tuotteita tai jopa yrityksiä. Kun Scott kertoi käytäntö TryStorming, pyysin häntä kirjoittamaan sen ylös! Olen tälläisistä pari seikkaa, jotka ovat mielestäni erityisen tärkeitä.]

Kun olin valmistus ja tuotekehitys insinööri Boeing Company, opin tehokas prosessi nimeltä TryStorming alkaen ex-Toyota johtaja, joka oli kehittänyt taidon nopea prototyyppien ja valmistus. Saatuaan uskovainen tässä prosessissa olen myös nopeasti alkoi nähdä kuinka paljon periaatteet ja elementit TryStorming voitaisiin soveltaa muiden yritysten ulkopuolella suunnittelu ja valmistus.

TryStorming on yhdistelmä nopeaa aivoriihi melded nopea prototyyppien. Yrityksen sisällä, prototyyppien tehdään tavalla, jossa voit viettää vähiten rahaa mahdollista ja vielä toistuvasti simuloida ideasi kunnes olet neulonut kaikki vikoja pois. Tämä on suuri muutos yrityksen filosofiaa, koska meidän tyypillinen prosessi on aivoriihi, luettelon rajaamista alas yksi idea, laittaa iso budjetti ja aikataulu yhteen ja sitten toivottavasti kaikki toimii suunnitellusti. Japanilainen filosofia on:

 1. Keksikää vähintään seitsemän ideoita aivoriihi / luonnosteluun
 2. Tarvittaessa rajata ne alas teidän kärkikolmikkoon ideoita
 3. Simuloida, jäljitellä, simuloida (tai Kokeile, kokeile, kokeile) - heidän filosofiansa on epäonnistua mahdollisimman aikaisin ja mahdollisimman usein
 4. Morph tai yhdistää ideoita, kunnes saavutat optimaalisen tuloksen
 5. Laita käsite osaksi yrityksen järjestelmään ja toista prosessi tarvittaessa

Toinen avaintekijä TryStorming prosessi on näkökulma yksilön tai tiimin pitää taas aivoriihi. Useimmissa työympäristöissä meitä opetetaan olemaan varovaisia, "älykäs", "oikea", riskisuuntautuneemman ja vielä luova samaan aikaan. Ajattele miten ihmiset töissä kävellä ympäriinsä heidän "työ" hatut. Jotkut ihmiset ovat täysin erilaisia ​​työssä kuin yksityiselämässä. Uskomattoman, japanilaiset ovat löytäneet tavan pelata ja pitää hauskaa samalla luoda uskomattomia ideoita, vähentää aikaa ja kustannuksia.

Aikana aivoriihi prosessin idea on pitää seuraavia näkökulmia ja hahmotella ideasi (yritä käyttää sanaa):

 1. Luo lapsesi kaltainen itsenäinen (osa sinua, joka haaveilee iso ja ei ymmärrä perinteisiä sääntöjä ja rajoja). Konsultit tapana kertoa meille, että jos pomo ei naura sinulle se ei ole hyvä ajatus. [Aaron: Kyllä !!!]
 2. Katsokaa luonnon inspiraatiota. Onko olemassa ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka auttavat suunnittelu, branding, messaging tai prosessi. [Aaron: Kyllä!]
 3. Varastaa häpeämättömästi. Tämä on hyvin ilmeinen laatu Japani ovat hyväksyneet, mutta miksi keksiä pyörää uudelleen? [Aaron: Kyllä !!]

Olitpa liike vain etsivät uuden tavan luoda yhdessä tai etsivät käytännön, mutta hauska tapa vähentää kustannuksia ja optimoida olemassa olevan tai uuden prosessin, TryStorming voi olla erittäin käyttökelpoinen työkalu yrityksen tai työtiimi.

Scott Krajca oli valmistanut insinöörinä Boeing Company yhdeksän vuotta. Hän on tällä hetkellä sertifioitu ammattilainen ja liiketoiminnan konsultti erikoistunut henkilökohtaiseen kehitykseen johdon ja tuotekehityksen yrityksille. Hän on valmistunut CTI Co-Active Leadership-ohjelma ja on myös sertifioitu köydet ohjaaja. ) Scott on myös käynnistänyt uuden yrityksen nimeltä Wide Awake Media Group ( http://www.wideawakemediagroup.com )

Tilaa PebbleStorm sähköpostitse

2 Responses to "Parempi kuin aivoriihi:" TryStorming ""

 1. Jason Johnson sanoo:

  Olen etsinyt hyvää synopsis trystorming Masters Degree työtä. Suuri jakautuminen yksinkertaistettuna. Paras kuvaus Olen löytänyt ja Pidin erityisesti luovuuden huomautuksia.

 2. Alexander Gabbard Says:

  Arvokasta tietoa ja erinomainen muotoilu tulit tänne! Haluan kiittää jaat ajatuksia ja aikaa osaksi tavaraa viet !! Thumbs up!

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi.