Käännä tämä SIVUSTON

Lähetä Twitteriin

[Aaron huomautus: Tämä on asiakkaiden post Scott Krajca, erittäin lahjakas ystävä ja yhteistyökumppani kaivoksen. Olen uskovainen nopeaa prototyyppien, onko ideoita, työkaluja, tuotteita tai jopa yrityksille. Kun Scott kertoi käytäntö TryStorming, pyysin häntä kirjoittamaan sen ylös! Olen alla todetaan pari seikkaa, jotka ovat mielestäni erityisen tärkeitä.]

Kun olin valmistus ja tuotekehitys insinööri Boeing Company, olen oppinut tehokas prosessi nimeltä TryStorming ex-Toyota johtaja, joka oli täydentänyt taidetta nopea prototyyppien ja valmistus. Saatuaan uskovainen tässä prosessissa olen myös nopeasti alkoi nähdä, miten paljon periaatteista ja elementit TryStorming voitaisiin soveltaa muihin yrityksiin ulkopuolella suunnittelu ja valmistus.

TryStorming on yhdistelmä nopeita aivoriihi melded nopean prototyyppien. Sisällä liiketoimintaa, prototyyppien tehdään tavalla, jossa voit viettää vähiten rahaa mahdollista ja silti toistuvasti simuloida ideasi kunnes olet työskennellyt kaikki vikoja pois. Tämä on iso muutos yrityksen filosofiaa koska meidän tyypillinen prosessi on aivoriihen, luettelon rajaamista alas yksi idea, laittaa iso budjetti ja aikataulu yhdessä ja sitten toivottavasti kaikki toimii suunnitellusti. Japanilainen filosofia on:

 1. Keksikää vähintään seitsemän ideoita aivoriihi / luonnosteluun
 2. Tarvittaessa kapea ne alas teidän kärkikolmikkoon ideoita
 3. Simuloida, simuloida, simuloida (tai kokeile, kokeile, kokeile) - niiden filosofia on epäonnistua mahdollisimman aikaisin ja mahdollisimman usein
 4. Morph tai yhdistää ideoita kunnes tulet optimaalisen tuloksen
 5. Laita käsite osaksi yrityksesi järjestelmään ja toista prosessi tarpeen mukaan

Toinen avaintekijä TryStorming prosessi on perspektiivi yksilön tai tiimin pitää aikana aivoriihi. Useimmissa työympäristöissä meitä opetetaan olemaan konservatiivinen, "älykäs", "oikea", riskisuuntautuneemman ja silti luova samaan aikaan. Ajattele miten ihmiset töissä kävellä niiden "työ" hatut. Jotkut ihmiset ovat täysin erilaisia ​​työssä kuin yksityiselämässä. Uskomattoman, japanilaiset ovat löytäneet tapa pelata ja pitää hauskaa samalla luoda uskomattomia ideoita, jotka vähentävät aikaa ja kustannuksia.

Aikana aivoriihi prosessin idea on pitää seuraavia näkökulmia ja hahmotella ideasi (yritä käyttää sanoja):

 1. Luo lapsesi kaltaisia ​​itse (osa sinua, joka haaveilee iso ja ei ymmärrä perinteiset säännöt ja rajat). Konsultit tapana kertoa meille, että jos pomo ei nauravat sinulle se ei ole hyvä idea. [Aaron: Yes !!!]
 2. Etsiä luontoon inspiraatiota. Nähdä, jos on ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka auttavat oman suunnittelun, branding, viestijärjestelmän tai prosessi. [Aaron: Kyllä!]
 3. Varastaa häikäilemättä. Tämä on hyvin ilmeistä laatu japanilaiset ovat ottaneet, mutta miksi keksiä pyörää? [Aaron: Yes !!]

Olitpa liike vain etsivät uutta tapaa luoda yhdessä tai etsivät käytännön, mutta hauska tapa vähentää kustannuksia ja optimoida olemassa olevan tai uuden prosessin, TryStorming voi olla erittäin käyttökelpoinen työkalu yrityksen tai työtiimi.

Scott Krajca oli valmistus insinööri Boeing Company yhdeksän vuotta. Hän on tällä hetkellä sertifioitu ammattilainen ja liiketoiminnan konsultti erikoistunut henkilökohtaista kehitystä johtajien ja tuotekehitykseen yrityksille. Hän on valmistunut CTI Co-Active Leadership ohjelma, ja on myös sertifioitu köysiä ohjaaja. ) Scott on myös käynnistänyt uuden yrityksen nimeltä Wide Awake Media Group ( http://www.wideawakemediagroup.com )

Tilaa PebbleStorm sähköpostitse

2 Vastaus jotta "Parempi kuin aivoriihi:" TryStorming ""

 1. Jason Johnson sanoo:

  Olen etsinyt hyvän yhteenvedon trystorming Masters Degree työstä. Suuri jakautuminen yksinkertaisella tavalla. Paras kuvaus olen löytänyt ja Pidin erityisesti luovuuden huomautuksia.

 2. Alexander Gabbard sanoo:

  Arvokasta tietoa ja erinomainen muotoilu te tänne! Haluan kiittää teitä jakamalla ajatuksesi ja aika otetaan tavaraa viet !! Thumbs up!

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.