Käännä tämä SIVUSTO

Post kimittää

[Aaron huomautus: Tämä on asiakkaiden post Scott Krajca, erittäin lahjakas ystävä ja työtoveri minun. Olen uskovainen nopea prototyyppien, onko ideoita, työkaluja, tuotteita tai jopa yrityksille. Kun Scott kertoi käytännöstä TryStorming, pyysin häntä kirjoittamaan sen ylös! Olen tälläisistä pari asiaa, jotka ovat mielestäni erityisen tärkeitä.]

Kun olin valmistus ja tuotekehitys insinööri Boeing Company, opin tehokas prosessi nimeltä TryStorming entisestä Toyota johtaja, joka oli täydentänyt taidetta nopea prototyyppien ja valmistus. Saatuaan uskovainen tässä prosessissa olen myös nopeasti alkoi nähdä, miten paljon periaatteista ja elementtien TryStorming voitaisiin soveltaa muihin yrityksiin ulkopuolella suunnittelu ja valmistus.

TryStorming on yhdistelmä nopeita aivoriihi melded nopean prototyyppien. Sisällä liike, prototyyppien tehdään tavalla, jossa voit viettää vähiten rahaa mahdollista ja vielä toistuvasti simuloida ideasi kunnes olet työskennellyt kaikki vikoja pois. Tämä on iso muutos liiketoiminnan filosofia, koska meidän tyypillinen prosessi on Brainstorm, luettelon rajaamista alas yksi idea, laittaa iso budjetti ja aikataulu yhteen ja sitten toivoa kaikki toimii suunnitellusti. Japanilainen filosofia on:

 1. Keksikää ainakin seitsemän ideoita aivoriihi / luonnosteluun
 2. Tarvittaessa kapea ne alas teidän kärkikolmikkoon ideoita
 3. Simuloi, simuloida, jäljitellä (tai kokeile, kokeile, kokeile) - heidän filosofiansa on epäonnistua mahdollisimman aikaisin ja mahdollisimman usein
 4. Morph tai yhdistää ideoita, kunnes tulet optimaalisen tuloksen
 5. Laita käsite osaksi yrityksesi järjestelmään ja toista prosessi tarpeen

Toinen avaintekijä TryStorming prosessi on näkökulma yksilön tai tiimin omistaa kun aivoriihi. Useimmissa meidän työympäristöjen meitä opetetaan olemaan konservatiivinen, "älykäs", "oikea", riskisuuntautuneemman ja vielä luova samaan aikaan. Ajattele miten ihmiset töissä kävellä ympäriinsä heidän "työ" hatut. Jotkut ihmiset ovat täysin erilaisia ​​työssä kuin yksityiselämässä. Uskomattoman, japanilaiset ovat löytäneet tapa pelata ja pitää hauskaa samalla kun luodaan uskomattomia ideoita, jotka vähentävät aikaa ja kustannuksia.

Aikana aivoriihi prosessi idea on pitää seuraavia näkökulmia ja hahmotella ideasi (yritä käyttää sanaa):

 1. Luo lapsesi kaltainen itse (osa sinua, joka haaveilee iso ja ei ymmärrä perinteisiä sääntöjä ja rajoja). Konsultit tapana kertoa meille, että jos pomo ei nauravat sinulle se ei ole hyvä idea. [Aaron: Kyllä !!!]
 2. Katso luontoa inspiraatiota. Katso jos on ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka auttavat suunnittelussa, branding, viesti- tai prosessi. [Aaron: Kyllä!]
 3. Steal häpeämättömästi. Tämä on hyvin selvä laatu japanilaiset ovat ottaneet, mutta miksi keksiä pyörää uudelleen? [Aaron: Kyllä !!]

Olitpa liike vain etsivät uuden tavan luoda yhdessä tai etsivät käytännön, mutta hauska tapa vähentää kustannuksia ja optimoida olemassa olevan tai uuden prosessin, TryStorming voi olla erittäin käyttökelpoinen työkalu yrityksen tai työtiimi.

Scott Krajca oli valmistus insinööri Boeing Company yhdeksän vuotta. Hän on tällä hetkellä sertifioitu ammattilainen ja liiketoiminnan konsultti erikoistunut henkilökohtaiseen kehitykseen avainhenkilöt ja tuotekehitykseen yrityksille. Hän on valmistunut CTI yhteisöllinen Leadership-ohjelma ja on myös sertifioitu köydet ohjaaja. ) Scott on myös käynnistänyt uuden yrityksen nimeltä Wide Awake Media Group ( http://www.wideawakemediagroup.com )

Tilaa PebbleStorm sähköpostitse

2 Responses to "Parempi kuin aivoriihi:" TryStorming ""

 1. Jason Johnson sanoo:

  Olen etsinyt hyvää synopsis trystorming Masters Degree työtä. Suuri jakautuminen yksinkertaistettuna. Paras kuvaus olen löytänyt ja olen erityisesti nauttinut luovuuden huomautuksia.

 2. Alexander Gabbard Says:

  Arvokasta tietoa ja erinomainen muotoilu te tänne! Haluan kiittää jaat ajatuksia ja aikaa osaksi tavaraa lähettää !! Peukut pystyyn!

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.