Käännä tämä SIVUSTO

Post kimittää

[Aaron huomautus: Tämä on asiakkaiden Post Scott Krajca, erittäin lahjakas ystävä ja työtoveri minun. Olen uskovainen nopea prototyyppien, onko ideoita, työkaluja, tuotteita tai jopa yrityksiä. Kun Scott kertoi käytäntö TryStorming, pyysin häntä kirjoittamaan sen ylös! Olen tälläisistä pari seikkaa, jotka ovat mielestäni erityisen tärkeitä.]

Kun olin valmistus ja tuotekehitys insinöörinä Boeing Company, olen oppinut tehokas prosessi nimeltä TryStorming ex-Toyota johtaja, joka oli kehittänyt taidon nopea prototyyppien ja valmistus. Saatuaan uskovainen tässä prosessissa olen myös nopeasti alkoi nähdä, miten paljon periaatteet ja elementit TryStorming voitaisiin soveltaa muiden yritysten ulkopuolella suunnittelu ja valmistus.

TryStorming on yhdistelmä nopeaa aivoriihi melded nopean prototyyppien. Yrityksen sisällä, prototyyppien tehdään tavalla, jossa voit viettää vähiten rahaa mahdollista ja vielä toistuvasti simuloida ideasi, kunnes olet neulonut kaikki vikoja pois. Tämä on iso muutos liiketoiminnan filosofia, koska meidän tyypillinen prosessi on Brainstorm, luettelon rajaamista alas yksi idea, laittaa iso budjetti ja aikataulu yhdessä ja sitten toivoa kaikki toimii suunnitellusti. Japanilainen filosofia on:

 1. Keksikää ainakin seitsemän ideoita aivoriihi / luonnosteluun
 2. Tarvittaessa kapea ne alas teidän kärkikolmikkoon ideoita
 3. Simuloida, jäljitellä, simuloida (tai kokeile, kokeile, kokeile) - heidän filosofiansa on epäonnistumaan mahdollisimman aikaisin ja mahdollisimman usein
 4. Morph tai yhdistää ideoita, kunnes tulet optimaalisen tuloksen
 5. Laita käsite osaksi yrityksen järjestelmään ja toista prosessi tarvittaessa

Toinen avaintekijä TryStorming prosessi on näkökulma yksilön tai tiimin pitää taas aivoriihi. Useimmissa työympäristöissä meitä opetetaan olemaan konservatiivinen, "älykäs", "oikea", riskisuuntautuneemman ja vielä luova samaan aikaan. Ajattele miten ihmiset töissä kävellä ympäriinsä heidän "työ" hatut. Jotkut ihmiset ovat täysin erilaisia ​​työssä kuin yksityiselämässä. Uskomattoman, japanilaiset ovat löytäneet tavan pelata ja pitää hauskaa samalla kun luodaan uskomattomia ideoita, jotka vähentävät aikaa ja kustannuksia.

Aikana aivoriihi prosessin idea on pitää seuraavia näkökulmia ja hahmotella ideasi (yritä käyttää sanaa):

 1. Luo lapsesi kaltainen itsenäinen (osa sinua, joka haaveilee iso ja ei ymmärrä perinteisiä sääntöjä ja rajoja). Konsultit tapana kertoa meille, että jos pomo ei naura teille, että se ei ole hyvä idea. [Aaron: Kyllä !!!]
 2. Etsiä luontoon inspiraatiota. Onko olemassa ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka auttavat suunnittelu, branding, viesti- tai prosessi. [Aaron: Kyllä!]
 3. Varastaa häpeämättömästi. Tämä on hyvin ilmeinen laatu japanilainen ottaneiden, mutta miksi keksiä pyörää uudelleen? [Aaron: Kyllä !!]

Olitpa liike vain etsivät uuden tavan luoda yhdessä tai etsivät käytännön, mutta hauska tapa vähentää kustannuksia ja optimoida olemassa olevan tai uuden prosessin, TryStorming voi olla erittäin käyttökelpoinen työkalu yrityksen tai työtiimi.

Scott Krajca oli valmistanut insinöörinä Boeing Company yhdeksän vuotta. Hän on tällä hetkellä sertifioitu ammattilainen ja liiketoiminnan konsultti erikoistunut henkilökohtaista kehitystä johtajien ja tuotekehitys yrityksille. Hän on valmistunut CTI Co-Active Leadership-ohjelma, ja on myös sertifioitu köydet ohjaaja. ) Scott on myös käynnistänyt uuden yrityksen nimeltä Wide Awake Media Group ( http://www.wideawakemediagroup.com )

Tilaa PebbleStorm sähköpostitse

2 Responses to "Parempi kuin aivoriihi:" TryStorming ""

 1. Jason Johnson sanoo:

  Olen etsinyt hyvää synopsis trystorming Masters Degree työtä. Suuri jakautuminen yksinkertaistettuna. Paras kuvaus Olen löytänyt ja Pidin erityisesti luovuuden huomautuksia.

 2. Alexander Gabbard Says:

  Arvokasta tietoa ja erinomainen muotoilu te tänne! Haluan kiittää jaat ajatuksia ja aikaa osaksi tavaraa viet !! Thumbs up!

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi.