Käännä tämä NETTISIVU

Post kimittää

[Aaron huomautus: Tämä on asiakkaiden post Scott Krajca, erittäin lahjakas ystävä ja työtoveri minun. Olen uskovainen nopea prototyyppien, onko ideoita, työkaluja, tuotteita tai jopa yrityksiä. Kun Scott kertoi minulle käytännön TryStorming, pyysin häntä kirjoittamaan sen ylös! Olen tälläisistä pari seikkaa, jotka ovat mielestäni erityisen tärkeitä.]

Kun olin valmistus ja tuotekehitys insinöörinä Boeing Company, olen oppinut tehokas prosessi nimeltä TryStorming ex-Toyota johtaja, joka oli täydentänyt taidetta nopea prototyyppien ja valmistus. Saatuaan uskovainen tässä prosessissa olen myös nopeasti alkoi nähdä, miten paljon periaatteet ja elementit TryStorming voitaisiin soveltaa muiden yritysten ulkopuolella suunnittelu ja valmistus.

TryStorming on yhdistelmä nopeaa aivoriihi melded nopea prototyyppien. Yrityksen sisällä, prototyyppien tehdään tavalla, jossa voit viettää vähiten rahaa mahdollista ja vielä toistuvasti simuloida ideasi kunnes olet työskennellyt kaikki vikoja pois. Tämä on iso muutos liiketoiminnan filosofia, koska meidän tyypillinen prosessi on aivoriihi, luettelon rajaamista alas yksi idea, laittaa iso budjetti ja aikataulu yhteen ja sitten toivottavasti kaikki toimii suunnitellusti. Japanin filosofia on:

 1. Keksikää vähintään seitsemän ideoita aivoriihi / luonnosteluun
 2. Tarvittaessa kapea ne alas teidän kärkikolmikkoon ideoita
 3. Simuloida, simuloida, simuloida (tai kokeile, kokeile, kokeile) - heidän filosofiansa on epäonnistumaan niin aikaisin ja niin usein kuin mahdollista
 4. Morph tai yhdistää ideoita, kunnes tulet optimaalisen tuloksen
 5. Laita käsite yrityksesi järjestelmään ja toista prosessi tarpeen mukaan

Toinen avaintekijä TryStorming prosessi on näkökulma yksilön tai tiimin pitää samalla aivoriihi. Useimmissa työympäristöissä meitä opetetaan olla konservatiivisia, "älykäs", "oikea", riskisuuntautuneemman ja vielä luova samaan aikaan. Ajattele miten ihmiset töissä kävellä ympäriinsä heidän "työ" hatut. Jotkut ihmiset ovat täysin erilaisia ​​työssä kuin yksityiselämässä. Uskomattoman, japanilaiset ovat löytäneet tavan pelata ja pitää hauskaa samalla luo uskomattomia ideoita, jotka vähentävät aikaa ja kustannuksia.

Aikana aivoriihi prosessin idea on pitää seuraavia näkökulmia ja hahmotella ideasi (yritä käyttää sanaa):

 1. Luo lapsesi-kuin itseään (osa sinua, joka haaveilee iso ja ei ymmärrä perinteisiä sääntöjä ja rajoja). Konsultit tapana kertoa meille, että jos pomo ei naura sinulle se ei ole hyvä idea. [Aaron: Kyllä!]
 2. Katsokaa luonnon inspiraatiota. Onko olemassa ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka auttavat suunnitteluun, tuotemerkkeihin, viesti-tai prosessi. [Aaron: Kyllä!]
 3. Varastaa häpeämättömästi. Tämä on hyvin ilmeistä laatu Japani ovat hyväksyneet, mutta miksi keksiä pyörää uudelleen? [Aaron: Kyllä!]

Olitpa liike vain etsivät uutta tapa luoda yhdessä tai etsivät käytännöllinen, mutta hauska tapa vähentää kustannuksia ja optimoimaan nykyisiä tai uusia prosesseja, TryStorming voi olla erittäin käyttökelpoinen työkalu yrityksen tai työtiimi.

Scott Krajca oli valmistaa insinööri Boeing Company yhdeksän vuotta. Hän on tällä hetkellä sertifioitu ammattilainen ja liiketoiminnan konsultti erikoistunut henkilökohtaista kehitystä johtajien ja tuotekehitykseen yrityksille. Hän on valmistunut CTI Co-Active Leadership-ohjelman ja on myös sertifioitu köydet ohjaaja. ) Scott on myös käynnistänyt uuden yrityksen nimeltä Wide Awake Media Group ( http://www.wideawakemediagroup.com )

Tilaa PebbleStorm sähköpostitse

2 Responses to "Better than aivoriihi:" TryStorming ""

 1. Jason Johnson sanoo:

  Olen etsinyt hyvää synopsis trystorming Masters Degree työtä. Suuri jakautuminen yksinkertaistettuna. Paras kuvaus Olen löytänyt ja Pidin erityisesti luovuuden huomautuksia.

  [ Vastaa ]

 2. Alexander Gabbard Says:

  Arvokasta tietoa ja erinomainen muotoilu tulit tänne! Haluan kiittää jaat ajatuksia ja aikaa osaksi kamaa lähetät! Thumbs up!

  [ Vastaa ]

Jätä vastaus


Varoitus: Laiton tavusiirtymä "solo_subscribe 'in / home4/aross383/public_html/pebblestorm.com/wp-content/plugins/subscribe-to-comments.php on line 304

Tilaa ilman kommentoimalla