Käännä tämä NETTISIVU

Post kimittää

Olen melkein aina olleet turhautuneita perinteisiä odotuksia siitä, miten työn ja ​​yritysten työpaikkoja pitäisi toimia (vaikka olin toimitusjohtajana oman yrityksen). Takaisin kesällä 2006 kirjoitin joitakin erilaisia ​​ajatuksia noin minun pettymyksiä. Nämä ajatuskulkuja auttoi kiteytyvät PebbleStorm ("tehdä rahaa nautintoa") ja PebbleStorm: CEOFlow ("kasvaa tuloja nautintoa"). Nämä ajatukset sai minut alas tielle ihmettelevät "miten voisin luoda ympäristöjä ilman näitä pettymyksiä?"

Muuten, noin PebbleStorm: CEOFlow ... kuvitella olet jo luonut unelmiesi liiketoimintaa ja tehdä rahaa nautintoa. Olet aikeissa olla vahingossa toimitusjohtajan kokonaan uusia kysymyksiä, työntekijät ja kumppanit käsitellä ... fun fun fun ☺. Toimitusjohtajat on erityistarpeita. Tarkoitus takana CEOFlow on auttaa sinua kehittyä edelleen ja kasvattaa liiketoimintaa, mutta menettämättä nautit siitä.

Tässä ovat alkuperäisen (lähes ennallaan) seteleitä 2006, jonka kirjoitin itselleni ...

-------------------

Miksi emme voi ottaa työtä pois työstä?
Harvat ihmiset elää unelmaansa - miksei enemmän? En osta sitä, kun ihmiset olettavat, älykkyys tai asema on mitä tarvitaan menestykseen. Miksi niin monet ihmiset, mukaan lukien paljon erittäin innovatiivinen, älykäs ja kunnianhimoisia ihmisiä, loukkuun oravanpyörästä? Esimerkki: NYT artikkeli " Piilaaksossa Millionaires, jotka eivät tunne Rich "

Miksi voi työskennellä olla niin epämiellyttävää? Kun se on huono ...
Kyllä, suuri johtaja voi olla hämmästyttävä mentori ja valmentaja .... mutta aivan liian usein manager-työntekijän suhteet usein tuntuu enemmän kuin vanhempi-lapsi-suhteessa, ja liikaa keinotekoisia voimaa ihmisten käsiin. Miksi niin monilla työpaikoilla ei vain sietää, vaan edistää valvontaan johtajat?

Työskentelevät koko ajan yritysympäristössä vain tuntuu niin tuottamatonta (ei sekoita toimintaa tuottavuus). On niin paljon työtä niin vähän tuloksia, järjestelmässä jonkun elämän. Olet loukussa siellä "face-aika" (toisin kuin tila-aika ☺) ... odottaa muiden ihmisten saada takaisin sinulle ... tuottaa paljon "tavaraa" näyttää hyvältä vain siksi esimiehen esimiehen johtaja pyysi sitä ... "Um, siitä TPS report ..." Takaisin luotettava 80/20 sääntö: 20% ajasta ihmiset voivat olla tuottavia, 80% ajasta he tekevät asioita, jotka eivät oikeastaan ​​vaikuta yrityksen tulokseen tai niiden oman onnen.

Koska nyrkkisääntö, luonne yrityksen hierarkiassa rakenteellisesti luo edellytyksiä pelko, ajanhukkaa ja politiikassa. Jossa on rajoitettu määrä lähtö saatavilla ihmisille, jokainen kilpailee heille. Tämä on usein pahentaa toimitusjohtajia, jotka haluavat nähdä välistä kilpailua niiden ihmisten, ajattelu se tuo esiin heidän paras, kun todellisuudessa se vain auttaa luomaan ympäristön pelon ja valvonnan.

Aiemman strategian mittakaavaetujen olisi ollut hyödyllistä, mutta entä eduista vipuvaikutus notkeutta? Voi yhtiö parantamaan kannattavuuttaan, ja vaikutus, ilman että se menettää sielu tai joustavuutta?

Innovointi edellyttää nopeutta, ajatuksen, vapaus ja puute rajoitukset - ei resursseja, koon tai mittakaavaetuja.

Lisää pettymyksiä

En koskaan tuntenut itseäni voisin olla täysin tuottava, kun halusin olla. Yhdessä työtä, et aina lopulta odotella asioita tapahtuu tai ihmisiä saamaan takaisin sinulle, joka ei ole lisäarvoa aikaan. Joten ihmiset täyttää siihen aikaan kiireinen työ.

Classic hierarkia, ovat hyödyllisiä järjestämisessä suuria ihmisryhmiä, päätyy luomaan luonnotonta "vanhempi-lapsi" suhteet johdon ja raportteja. Aivan kuten Zimbardo n "vanginvartija-ja-vanki" kokeilu Stanfordin, jossa opiskelijat pelissä kuin vartijat alkaen väärin vankeja, johtajat usein väärin työntekijää edes tajuamatta sitä. He ovat menettäneet yhteydessä. Toimitusjohtajat voivat olla suurimpia rikollisia, on kaikkein kosketusta.

Valta turmelee, ehdoton valta turmelee ehdottomasti. Joten miten voit järjestää ihmisryhmien, ilman vaarallisesti keskittämällä valtaa? Lyhyellä aikavälillä teho saa asiat tehtyä. Mutta pitkällä aikavälillä, se syö kulttuuria.

Samaa työtä, voit vain tehdä vähitellen tuottavuuden kasvu vuodessa - se on erittäin harvinaista, että voit moninkertaistaa tuottavuutta tai tehdä suuria harppauksia.

Yhtiörakenteita luonnostaan ​​kohdella ihmisiä kuin hampaat kone, ja tämä pahenee, koska järjestö saa isompi. Varsinkin kun org on viimeisen 150 ihmistä, ja ihmiset eivät voi tietää kaikkia hyvin, työntekijöiden taipumus nimet taulukoita.

Ihmiset kiinnitetty liian paljon omia itsetunnon niiden otsikot. Vaikka otsikot voivat olla hyödyllisiä lyhyellä aikavälillä tunnistamaan jonkun toiminnon yhtiön ja paikka nokkimisjärjestyksessä ... pitkällä aikavälillä otsikot päätyvät asettaa ihmiset laatikoihin. Ihmiset saavat määritellään titteli, ja jokainen ihminen on paljon enemmän kuin niiden nimestä! Se luo myös palkitsemisjärjestelmä, jossa ihmiset päätyvät politikointi vain saada otsikot, kun otsikot käytetään osana palkintoja järjestelmän.

Useimmat ihmiset pannaan toiminnallisten roolien / ryhmiä, jotka keskittyvät erityisesti alue: myynti, markkinointi, kehitys, jne. Joskus ihmiset ovat tyytyväisiä tähän (jonkin aikaa). Usein ihmiset päätyvät turhautuneita, koska he saavat tukossa kun he ovat valmiita tekemään siirtyä toiseen rooliin tai kokeilla jotain uutta laajentaa kokemuksiaan. Yritykset eivät pidä siitä, kun ihmiset liikkuvat yhdestä toiminnon toiseen - se on "liian riskialtista". "Olet tehnyt myynnin täällä 5 vuotta, mikä tekee luulet, että voit tehdä tuotehallinta ja markkinointi?"

Suurimmat pullonkaulat liiketoimintaa? Miksi työ niin tuottamatonta?

Luottamuksen puute luo pitkistä myyntisykleistä, monimutkaisia ​​sopimuksia, toimimattomia yrityskulttuureissa, politiikka, vanteet hypätä kautta sekä yrityksen sisällä ja yritysten välillä.

Varastonpitokustannuksia: voit vuokrata tilaa, vuokraus porukkaa ja sijoittaa kaikenlaisia ​​kiinteät kustannukset ... luoda peto sinun täytyy ruokkia. Työ ja kasvu tulee ja velvollisuus, ei valinta. Nyt sinun täytyy ruokkia peto!

"Myy" on uskomattoman tehoton verrattuna "houkutella" läpi sana-ja sorkkatautia. Myös myynti on vain riesa. Useimmat yritysten omistajat eivät halua myydä, ja useimmat myyjät eivät ole kovin hyvä siinä (ja pidä sitä myöskään). Se on vain palkka heille.

Sopimukset: useimmat sopimukset, ja suurin osa mitä on sopimuksia, ovat roskaa. Kyllä, sinulla on oltava niitä tässä oikeudellisesti vainoharhainen maailma, mutta on olemassa tapa luoda järjestelmä, jossa sinun ei tarvitse 80% tätä kamaa?

Luottamuksen puute ja rehellisyys on mikä aiheuttaa pullonkauloja, jätteiden ja turhautumista liiketoimintaa. Se miksi meidän pitää myydä, HR, sopimukset ...

Onko tapa tuoda luotettavia ja rehellisiä takaisin liiketoimintaan?

-----------------------

Jep. Se on aikomukseni täällä, vaikka ehkä meidän täytyy aloittaa tyhjästä joukko alueita. Pian sen jälkeen olen kirjoittanut nämä muistiinpanot alas (ja käsitellään muutamia muita asioita), en keksi PebbleStorm ja sen tehtävän .

Tilaa PebbleStorm blogi sähköpostitse

4 Responses to "Minun alkuperäinen muistiinpanoja pettymyksiä tavalla työhön, öh, toimii"

 1. Uusi CEOFlow luonnos: "Revenue, Space & Nautinto" «PebbleStorm: CEOFlow Says:

  [...] 15, 2009 in Uncategorized Kuten kirjoitin noin minun alkuperäinen muistiinpanoja pettymyksiä tavalla työhön, öh, toimii, PebbleStorm: CEOFlow on kuin "kehittynyt PebbleStorm". Olen pelannut minun [...]

 2. [CEOFlow] New CEOFlow luonnos: "Revenue, Space & Nautinto" «PebbleStorm Says:

  [...] 15, 2009 Kuten kirjoitin minun alkuperäinen muistiinpanoja pettymyksiä tavalla työhön, öh, toimii, PebbleStorm: CEOFlow on kuin "kehittynyt PebbleStorm". Olen pelannut minun [...]

 3. Erin sanoo:

  Tämä on juuri turhautuminen tunsin eilen. Olet runko sen kauniisti. En tiedä miksi, mutta se auttaa kun tietää etten ole yksin tämän tunteen. Se auttaa myös tietää, että olen aktiivisesti luoda oman unelma liiketoimintaa.

  Kiitos jakaminen.

  [ Vastaa ]

 4. Erittelyt ja läpimurtoja «Erin Elizabeth blogi Says:

  [...] Miten käsitellä nykyisessä työssäni, kun luon unelmani liiketoimintaa. Hän lähetti minut blogissaan postauksen pettymyksiä työssä. Sitten hän käski minun kirjoittaa asioista, jotka haittaavat minua. Näin kun pääsen oman toimitusjohtaja, [...]

Jätä vastaus


Varoitus: Laiton tavusiirtymä "solo_subscribe 'in / home4/aross383/public_html/pebblestorm.com/wp-content/plugins/subscribe-to-comments.php on line 304

Tilaa ilman kommentoimalla