Käännä tämä SIVUSTON

Lähetä Twitteriin

Olen melkein aina olleet turhautuneita kanssa perinteisiä odotuksia siitä, miten työn ja ​​yritysten työpaikkoja pitäisi toimia (vaikka olin toimitusjohtajana oman yrityksen). Takaisin kesällä 2006 kirjoitin hieman eri ajatuksia noin minun turhautumisen. Nämä junat ajatuksen auttoi kiteytyvät PebbleStorm ("tehdä rahaa nautinnon") ja PebbleStorm: CEOFlow ("kasvaa tuloja nautintoa"). Nämä ajatukset alkoivat minut alas polku ihmettelevät, "miten voisin luoda ympäristöjä ilman näitä pettymyksiä?"

Muuten, noin PebbleStorm: CEOFlow ... kuvittele olet jo luonut unelmiesi liiketoiminnan ja tekevät rahaa kautta nautintoa. Olet aikeissa olla vahingossa toimitusjohtajan kokonaan uusia asioita, työntekijät ja kumppanit käsitellä ... fun fun fun ☺. Toimitusjohtajat on erityistarpeita. Tarkoituksena takana CEOFlow on auttaa sinua kehittyä edelleen ja kasvattaa liiketoimintaa, mutta menettämättä nauttia siitä.

Tässä ovat alkuperäisiä (lähes ennallaan) seteleitä 2006, että kirjoitin itselleni ...

-------------------

Miksi emme voi ottaa työtä ilman työtä?
Harvat ihmiset elävät heidän unelmansa - miksi ei voi enää? En osta sitä, kun ihmiset olettavat älykkyys tai asema on mitä tarvitaan menestykseen. Miksi niin monet ihmiset, mukaan lukien paljon erittäin innovatiivinen, älykäs ja kunnianhimoisia ihmisiä, loukkuun oravanpyörässä? Esimerkki: NYT artikkeli " Piilaaksossa, miljonäärit, jotka eivät tunne Rich "

Miksi työskennellä olla niin epämiellyttävää? Kun se on huono ...
Kyllä, suuri johtaja voi olla uskomaton mentori ja valmentaja ... .mutta aivan liian usein manager-työntekijän suhteet usein tuntuu enemmän kuin vanhempi-lapsi-suhteessa, ja laita liikaa keinotekoisia valtaa osaksi ihmisten käsiin. Miksi niin monet työpaikoilla ei vain sietää, vaan edistää hallintaan johtajia?

Työskentelevät koko ajan yritysympäristössä vain tuntuu niin tuottamatonta (ei sekoiteta toimintaa tuottavuus). On niin paljon työtä niin vähän tuloksia, että järjestelmässä jonkun elämän. Olet loukussa siellä "face-aika" (toisin kuin tila-aika ☺) ... odottamassa muita ihmisiä saada takaisin sinulle ... tuottaa paljon "tavaraa" näyttää hyvältä vain siksi esimiehen esimiehen johtaja pyysi sitä ... "Um, siitä TPS report ..." Takaisin luotettava 80/20 sääntö: 20% ajasta ihmiset voivat olla tuottavia, 80% ajasta he tekevät asioita, jotka eivät todellakaan vaikuta yhtiön bottom line tai niiden oman onnen.

Koska nyrkkisääntö, luonne yrityksen hierarkiassa rakenteellisesti luo edellytykset pelossa, ajanhukkaa ja politiikassa. Joissa rajoitettu määrä korttipaikkaa ihmisille, jokainen kilpailee niitä. Tämä on usein pahentaa toimitusjohtajia, jotka haluavat nähdä välistä kilpailua niiden ihmisten, ajattelu se tuo esiin parhaita, kun oikeastaan ​​se vain auttaa luomaan ympäristön pelon ja valvontaa.

Aiemmin strategia mittakaavaetujen olisi ollut hyödyllistä, mutta entä eduista vipuvaikutusta ja ketteryyttä? Voi yhtiö parantaa kannattavuutta ja vaikutuksia, menettämättä sen sielu vai joustavuus?

Innovaatio vaatii nopeutta, ajatuksen, vapaus ja puute rajoitukset - ei resursseja, koon tai mittakaavaetuja.

Lisää pettymyksiä

En koskaan tuntenut kuin olisin voinut olla täysin tuottava aina halusin olla. Vuonna yksi työpaikka, aina päätyä odotella asioita tapahtuu tai ihmisiä sinuun, joka on ei-lisäarvoa aika. Joten ihmiset täyttää siihen aikaan kiireinen työ.

Classic hierarkia, kun taas käyttökelpoinen järjestämällä suuria ihmisryhmiä, päätyy luoda luonnoton "vanhempi-lapsi" suhteita johtajien ja raportteja. Aivan kuten Zimbardo n "vanginvartija-ja-vanki" kokeilu Stanfordin, jossa opiskelijat pelissä kuin vartijat alkaen väärin vankeja, johtajat usein väärin työntekijöitä edes tajuamatta sitä. He ovat menettäneet yhteydessä. Toimitusjohtajat voi olla suurimpia rikollisia, on kaikkein kosketusta.

Valta turmelee, absoluuttinen valta turmelee ehdottomasti. Joten miten voit järjestää ihmisryhmien, ilman vaarallisen keskittämällä valtaa? Lyhyellä aikavälillä, valta saa asiat tehtyä. Mutta pitkällä aikavälillä, se syö kulttuuria.

Yhdessä työn, voit vain tehdä vähitellen tuottavuuden kasvu vuodessa - se on hyvin harvinaista, että voit moninkertaistaa tuottavuutta tai tehdä suuria harppauksia.

Yhtiörakenteita luonnostaan ​​kohdella ihmisiä kuin hampaat koneeseen, ja tämä pahentaa kuin organisaation suurenee. Varsinkin kun org on aiemmin 150 ihmistä, ja ihmiset ei voi tietää kaikki hyvin, työntekijät taipumus nimet taulukoita.

Ihmiset kiinnitetty liian paljon oman itsetunnon niiden otsikoita. Vaikka nimikkeitä voi olla hyötyä lyhyellä aikavälillä tunnistamaan jonkun toimivat yrityksen ja paikka nokkimisjärjestyksessä ... pitkällä aikavälillä nimikkeitä päätyvät asettaa ihmiset laatikoihin. Ihmiset saavat määritelty niiden otsikko, ja jokainen ihminen on paljon enemmän kuin heidän otsikko! Se luo myös palkitsemisjärjestelmä, jossa ihmiset päätyvät politikointi vain saada otsikot, kun nimikkeitä käytetään osana palkintoja järjestelmän.

Useimmat ihmiset pannaan toiminnallisten roolien / ryhmiä, jotka keskittyvät tietyn alan: myynti, markkinointi, kehitys, jne. Joskus ihmiset ovat tyytyväisiä tähän (jonkin aikaa). Usein ihmiset päätyvät turhautuneita, koska he saavat tukossa, kun he ovat valmiita tekemään siirtyä toiseen rooliin tai kokeilla jotain uutta laajentaa kokemuksia. Yritykset eivät pidä siitä, kun ihmiset liikkuvat yhdestä toiminnon toiseen - se on "liian riskialtista". "Olet tehnyt myynnin täällä 5 vuotta, mikä tekee luulet, että voit tehdä tuotehallinnan tai markkinointiin?"

Suurimmat pullonkaulat liiketoiminnan? Miksi työ niin tuottamatonta?

Luottamuksen puute aiheuttaa pidentyneeseen, monimutkaisia ​​sopimuksia, häiriintyneiden yrityskulttuurin, politiikka, vanteet hypätä läpi niin sisällä yhtiön ja ​​yritysten välillä.

Kirjanpitoarvo kustannukset: vuokraa tilaa, palkata joukko ihmisiä ja investoida kaikenlaisia ​​kiinteät kustannukset ... luoda peto sinun täytyy ruokkia. Työskentele ja kasvu tulee sekä velvoitteen, eikä valinta. Nyt sinun täytyy ruokkia peto!

"Myynnin" on uskomattoman tehoton verrattuna "houkutella" kautta sana-ja sorkkatautia. Myös myynti on vain riesa. Useimmat yritysten omistajat eivät halua myydä, ja useimmat myyjät eivät ole kovin hyvä siinä (ja pidä sitä myöskään). Se on vain palkka heille.

Sopimukset: useimmat sopimukset, ja suurin osa mitä on sopimuksissa, ovat roskaa. Kyllä, sinun täytyy saada ne tässä laillisesti vainoharhainen maailmassa, mutta on olemassa tapa luoda järjestelmä, jossa ei tarvita 80% tätä kamaa?

Luottamuksen puute ja eheys on mikä aiheuttaa pullonkauloja, jätteet ja turhautumista liiketoimintaa. Se, miksi me tarvitsemme myynti-, HR, sopimukset ...

Onko olemassa tapa saada luottamus ja rehellisyys takaisin liiketoiminnan?

-----------------------

Jep. Se on aikomukseni täällä, vaikka saatamme joutua aloittamaan tyhjästä joukko alueita. Pian sen jälkeen olen kirjoittanut nämä muistiinpanot alas (ja käsitellään muutamia muita asioita), päädyin PebbleStorm ja sen tehtävää .

Tilaa PebbleStorm blogiin sähköpostitse

4 Vastaus jotta "Minun alkuperäinen muistiinpanoja turhautumisen kanssa matkalla työhön, öh, toimii"

 1. Uusi CEOFlow luonnos: "Revenue, Space & nautinto" «PebbleStorm: CEOFlow Says:

  [...] 15, 2009 in Uncategorized Kuten kirjoitin My alkuperäisessä muistiinpanoja turhautumisen kanssa matkalla työhön, öh, toimii, PebbleStorm: CEOFlow on kuin "kehittynyt PebbleStorm". Olen pelannut minun [...]

 2. [CEOFlow] Uusia CEOFlow luonnos: "Revenue, Space & nautinto" «PebbleStorm Says:

  [...] 15, 2009 Kuten kirjoitin noin My alkuperäisessä muistiinpanoja turhautumisen kanssa matkalla työhön, öh, toimii, PebbleStorm: CEOFlow on kuin "kehittynyt PebbleStorm". Olen pelannut minun [...]

 3. Erin sanoo:

  Tämä on juuri turhautuminen tunsin eilen. Sinä runko sen kauniisti. En tiedä miksi, mutta se auttaa kun tietää etten ole yksin tämän tunteen. Se auttaa myös tietää, että olen aktiivisesti luomassa omaa unelma liiketoimintaa.

  Kiitos jakamisesta.

 4. Erittelyt ja läpimurtoja "Erin Elizabeth blogi sanoo:

  [...] Miten käsitellä nykyisessä työssäni, kun luon unelmani liiketoimintaa. Hän lähetti minut hänen blog post noin pettymyksiä työssä. Sitten hän kertoi minulle kirjoittaa asioista, jotka haittaavat minua. Näin kun pääsen oman toimitusjohtaja, [...]

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.