Käännä tämä SIVUSTO

Lähetä Twitteriin

Olen melkein aina ollut turhautunut perinteisiä odotuksia siitä, miten työn ja ​​yritysten työpaikkoja pitäisi toimia (vaikka olin toimitusjohtajana oman yrityksen). Takaisin kesällä 2006 kirjoitin hieman eri ajatuksia noin minun pettymyksiä. Näitä ajatuskulkuja auttoi kiteytyä PebbleStorm ("tehdä rahaa nautintoa") ja PebbleStorm: CEOFlow ("kasvaa tuloja nauttiminen"). Nämä ajatukset alkoivat minut alas tielle ihmettelevät "miten voisin luoda ympäristöjä ilman näitä pettymyksiä?"

Muuten, noin PebbleStorm: CEOFlow ... kuvittele olet jo luonut unelmiesi liiketoimintaa ja tekevät rahaa kautta nautintoa. Olet aikeissa olla vahingossa toimitusjohtajan kokonaan uusia asioita, työntekijät ja kumppanit käsitellä ... fun fun fun ☺. Toimitusjohtajat on erityistarpeita. Tarkoituksena takana CEOFlow on auttaa sinua kehittyä edelleen ja kasvattaa liiketoimintaa, mutta menettämättä nauttia siitä.

Tässä on alkuperäinen (lähes ennallaan) seteleitä 2006, jonka kirjoitin itselleni ...

-------------------

Miksi emme voi ottaa työtä ilman työtä?
Harvat elää unelmaansa - miksei enemmän? En osta sitä, kun ihmiset olettavat, älykkyys tai asema on mitä tarvitaan menestykseen. Miksi niin monet ihmiset, mukaan lukien paljon erittäin innovatiivinen, älykäs ja kunnianhimoisia ihmisiä, loukkuun oravanpyörässä? Esimerkki: NYT artikkeli " Piilaaksossa, miljonäärit, jotka eivät tunne Rich "

Miksi työskennellä olla niin epämiellyttävää? Kun se on huono ...
Kyllä, suuri johtaja voi olla uskomaton mentori ja valmentaja ... .mutta liian usein manager-työntekijän suhteet usein tuntuu enemmän kuin vanhempi-lapsi-suhteessa, ja laita liikaa keinotekoisia voimaa ihmisten käsiin. Miksi niin monilla työpaikoilla ei vain sietää, vaan edistää valvontaan johtajat?

Työskentelevät koko ajan yritysympäristössä vain tuntuu niin tuottamatonta (ei sekoiteta toiminnan tuottavuutta). On niin paljon työtä niin vähän tuloksia, järjestelmään jonkun elämän. Olet loukussa siellä "face-aika" (toisin kuin aika-avaruuden ☺) ... odottaa muiden ihmisten sinuun ... tuottaa paljon "tavaraa" näyttää hyvältä vain siksi esimiehen esimiehen manageri pyysi sitä ... "Tuota noin, että TPS raportti ..." Takaisin luotettava 80/20 sääntö: 20% ajasta ihmiset voivat olla tuottavia, 80% ajasta he tekevät asioita, jotka eivät oikeastaan ​​vaikuta yrityksen tulokseen tai niiden oman onnen.

Kuten Nyrkkisääntönä luonne yrityksen hierarkiassa rakenteellisesti luo edellytykset pelkoa, ajanhukkaa ja politiikassa. Kanssa rajoitettu määrä korttipaikkaa ihmisille, jokainen kilpailee heille. Tämä on usein pahentaa toimitusjohtajia, jotka haluavat nähdä välistä kilpailua niiden ihmisten ajattelu se tuo esiin niiden parhaat, kun oikeastaan ​​se vain auttaa luomaan ympäristön pelon ja valvonnan.

Aiemmin strategiaa mittakaavaetujen olisi voinut olla hyötyä, mutta entä eduista vipuvaikutusta ja notkeutta? Voi yritys parantaa kannattavuutta ja vaikutuksia, menettämättä sen sielu tai joustavuutta?

Innovointi edellyttää nopeutta, ajatuksen, vapaus ja puute rajoitukset - ei resursseja, kokoa tai mittakaavaetuja.

Lisää pettymyksiä

En koskaan tuntenut itseäni voisin olla täysin tuottava, kun halusin olla. Yhdessä työtä, et aina lopulta odotella asioita tapahtuu tai ihmisiä saamaan takaisin sinulle, joka ei lisäarvoa aikaa. Joten ihmiset täyttää tuolloin kiireinen työ.

Classic hierarkia, kun taas hyödyllinen järjestämisessä suuria ihmisryhmiä, päätyy luomaan luonnotonta "vanhempi-lapsi" suhteet johtajien ja raportteja. Aivan kuten Zimbardo n "vanginvartija-ja-vanki" kokeilu Stanfordin, jossa opiskelijat pelissä kuin vartijat alkavat väärin vankeja, johtajat usein väärin työntekijät edes tajuamatta sitä. He ovat menettäneet yhteydessä. Toimitusjohtajat voivat olla suurimpia rikollisia, että eniten etääntyneet.

Valta turmelee, ehdoton valta turmelee ehdottomasti. Joten miten voit järjestää ihmisryhmien, ilman vaarallisen keskittämällä valtaa? Lyhyellä aikavälillä voima saa asiat hoidettua. Mutta pitkällä aikavälillä, se syö kulttuuria.

Samaa työtä, voit vain tehdä vähitellen tuottavuuden kasvu vuodessa - se on erittäin harvinaista, että voit moninkertaistaa tuottavuutta tai tehdä suuria harppauksia.

Yhtiörakenteita luonnostaan ​​kohdella ihmisiä rattaita koneeseen, ja tämä pahenee, koska organisaatio suurenee. Varsinkin kun org on viimeisen 150 ihmistä, ja ihmiset eivät voi tietää kaikkia hyvin, työntekijöiden taipumus nimet taulukoita.

Ihmiset kiinnitetty liikaa oman itsetunnon niiden otsikot. Vaikka otsikot voivat olla hyödyllisiä lyhyellä aikavälillä tunnistamaan jonkun toimivat yrityksen ja paikka nokkimisjärjestyksessä ... pitkällä aikavälillä otsikot päätyvät ihmisten laittaminen laatikoihin. Ihmiset saavat määritelty niiden nimi, ja jokainen ihminen on paljon enemmän kuin otsikko! Se luo myös palkitsemisjärjestelmä, jossa ihmiset päätyvät politikointi vain saada otsikot, kun otsikot käytetään osana palkintoja järjestelmä.

Useimmat ihmiset pannaan funktionaaliset roolit / ryhmät, jotka keskittyvät erityisesti alue: myynti, markkinointi, kehitys jne Joskus ihmiset ovat tyytyväisiä tähän (jonkin aikaa). Usein ihmiset päätyvät turhautuneita, koska he saavat tukossa, kun he ovat valmiita tekemään siirtyä toiseen rooliin tai kokeilla jotain uutta laajentaa kokemuksiaan. Yritykset eivät pidä siitä, kun ihmiset liikkuvat yhdestä toiminnon toiseen - se on "liian riskialtista". "Olet tehnyt myynnin täällä 5 vuotta, mikä tekee luulet, että voit tehdä tuotehallinta ja markkinointi?"

Suurimmat pullonkaulat liiketoimintaa? Miksi työ niin tuottamatonta?

Luottamuspula luo pidentyneeseen, monimutkaisia ​​sopimuksia, huonosti yrityskulttuurin, politiikka, vanteet hypätä kautta sekä yrityksen sisällä ja yritysten välillä.

Varastonpitokustannuksia: voit vuokrata tilaa, palkata joukko ihmisiä ja sijoittaa kaikenlaisia ​​kiinteät kustannukset ... luomisessa peto sinun täytyy ruokkia. Työtä ja kasvua tulee ja velvollisuus, eikä valinta. Nyt sinun täytyy ruokkia peto!

"Myy" on uskomattoman tehoton verrattuna "houkutella" läpi sana-ja sorkkatautia. Myös myynti on vain riesa. Useimmat yritysten omistajat eivät halua myydä, ja useimmat myyjät eivät ole kovin hyvä siinä (ja pidä sitä myöskään). Se on vain palkka heille.

Sopimukset: useimmat sopimukset, ja suurin osa mitä sopimuksissa, ovat roskaa. Kyllä, sinulla on oltava niitä tässä oikeudellisesti vainoharhainen maailma, mutta on olemassa tapa luoda järjestelmä, jossa sinun ei tarvitse 80% tätä kamaa?

Luottamuspula ja rehellisyys on mikä aiheuttaa pullonkauloja, jätteiden ja turhautumista liiketoimintaa. Se miksi tarvitsemme myynti, HR, sopimukset ...

Onko tapa saada luottamus ja rehellisyys takaisin liiketoiminnan?

-----------------------

Jep. Se on minun tarkoitukseni täällä, vaikka meillä olisi aloittaa tyhjästä joukko alueita. Pian sen jälkeen olen kirjoittanut nämä muistiinpanot alas (ja käsitellään muutamia muita asioita), päädyin PebbleStorm ja sen tehtävän .

Tilaa PebbleStorm blogi sähköpostitse

4 Responses to "Minun alkuperäinen muistiinpanoja turhautumisen siihen, miten työ, öh, toimii"

 1. Uusi CEOFlow luonnos: "Liikevaihto, Space & Nautinto" «PebbleStorm: CEOFlow Says:

  [...] 15, 2009 in Uncategorized Kuten kirjoitin minun alkuperäinen muistiinpanoja turhautumisen siihen, miten työ, öh, toimii, PebbleStorm: CEOFlow on kuin "kehittynyt PebbleStorm". Olen pelannut minun [...]

 2. [CEOFlow] Uusi CEOFlow luonnos: "Liikevaihto, Space & Nautinto" «PebbleStorm Says:

  [...] 15, 2009 Kuten kirjoitin minun alkuperäinen muistiinpanoja turhautumisen siihen, miten työ, öh, toimii, PebbleStorm: CEOFlow on kuin "kehittynyt PebbleStorm". Olen pelannut minun [...]

 3. Erin sanoo:

  Tämä on juuri turhautumisen tunsin eilen. Voit nivelletty se kauniisti. En tiedä miksi, mutta se auttaa kun tietää etten ole yksin tämän tunteen. Se auttaa myös tietää, että olen aktiivisesti luoda oman unelma liiketoimintaa.

  Kiitos jakaminen.

 4. Erittelyt ja läpimurtoja «Erin Elizabeth blogi Says:

  [...] Miten käsitellä nykyisessä työssäni kun luon unelmani liiketoimintaa. Hän lähetti minut blogissaan postauksen turhautumisen työssä. Sitten hän käski minun kirjoittaa asioista, jotka turhauttaa minua. Näin kun pääsen oman toimitusjohtaja [...]

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi.