Oversæt denne HJEMMESIDE

Besked på Twitter

img_3249-small Mit sind kan ikke behandle klassiske "forretningsplaner" (du ved, den 20 sider Word-dokumenter med markedsføring og salg planer, finansieringsplaner, planlægge plan planer ...) Om et år siden, jeg skitseret en Visual / cirkulære Business Plan . Nu da jeg introducere ideen til min PebbleStorm "Kom Play With Me"-gruppen , og nu har jeg opdateret det ...

En af de største forskelle i denne plan, i forhold til en klassisk plan, er, at der ikke er nogen specifik tidslinien. Du kan tilføje nogle uslebne tid anslår i så ringe (som træringe). Der er endnu vigtigere, en logisk progression af små projekter og mål, der fører til større virksomheder, ligesom trædesten.

Overvej at du i dag er i midten. Den inderste ring er din første eller næste babystep. De yderste ringe er din vision. Det er ikke ment til at være perfekt, korrekte eller et »projekt plan« - det er en simpel måde at have det sjovt at give dit syn en form og stof, der er let forklares både til dig selv og andre!

Oh - og hvis du gør en, du er nødt til at dele det med mig :) Og vigtigst: have det sjovt med det!

visual-business-plan-b

Og nogle video ...

Et eksempel af en læser

Fra Todd Clark af www.FireUnderEveryButt.com ...

Jeg har for nylig stødte på dit websted og elsket den kreative forretningsplan du har udviklet.

Jeg sad bare ned i aften til at gøre det samme, fordi i morgen, på min gruppe mastermind session, vi skal præsentere vores forretningsplaner for 2012. Jeg vil hav en god tid med denne ene! Jeg deler det med dig, fordi du sagde at gøre det på din planlægning side.

Det er ikke en stor foto af det ... røv (ikke en stavefejl), får du essensen.
TAK YO U.
Hvad en stor tilgang!
.
Her er Todds art ... (Klik for større billede). Af den måde, han er helt klart stor på kunst (meget bedre end jeg i hans måde) ... behøver du ikke at være 'god' på kunst til at gøre en sjov version til dig selv!

Abonner på PebbleStorm Blog via e-mail

11 Svar til "en Visual Business Plan v2.0 (Opdateret m / video)"

 1. Onna Young siger:

  Awesome! Vi har det sjovt at arbejde sammen! Tak for filmskaberen kreditter! Jeg kan tilføje dem til min liste over mine Unique Genius - fange øjeblikket!

  [ Svar ]

 2. Hong Anh Says:

  Hey gutter!
  Du absolut var væskende sjovt for mig! Jeg kan lide jeg kan lide! Jeg smilede hele tiden, mens jeg sad og så videoen :) Nydelse points massevis her!

  [ Svar ]

 3. George Kao Says:

  Aaron, det er AWESOME. Hvad en innovativ, sjov, mindeværdig business vision og plan!

  Jeg kan se en mere traditionel virksomhed at tilpasse det, så de "skiver" af cirklen er komponenter / afdelinger som marketing, drift, etc. eller har flere cirkler, der repræsenterer forskellige niveauer, fx en, der repræsenterer hele erhvervslivet mission, en anden, der er en 5-års vision, en anden for blot marketingafdelingen forskellige komponenter mv "Teleskopfunktion" visuelle biz planer.

  Elsker videoen også, det er sjovt og nyttigt at se det blive sat sammen i aktion.

  Tak for inspirerende os!

  Af den måde, indtil nu har jeg lige været at abonnere på din blog via RSS-feed, men jeg regelmæssigt forsømme min Google Reader nu, så jeg sætter pris på muligheden for at abonnere via e-mail! http://www.feedburner.com / fb / a / emailverifySubmit? feedId = 2287594 & loc = da_DK

  [ Svar ]

  aaronross383 Svar:

  @ George Kao, jeg kan lide teleskopcyklusen idé! Og jeg er enig, kan du anvende de grundlæggende begreber til alle former for planer og i alle mulige måder. Jeg kan bare lide cirkler :)

  Oh - og jeg har været forsømme min RSS-feed også ... Jeg føler ya!

  Tak igen for at være en fantastisk bidragyder og inspiration til alle omkring dig og i pebblestorm.

  Aaron

  [ Svar ]

 4. Maria Ross Says:

  Du bør også tjekke Artizen Coaching 'Right Brain Business Plan på http://www.artizencoaching.com . Jennifer Lee er awesome og hun får det! Det er en forretningsplan for resten af ​​os - og det er virkelig sjovt, kreativt og inpirational.www.artizencoaching.com

  [ Svar ]

  aaronross383 Svar:

  @ Maria Ross, Det er så cool! Jeg bare tweeted hendes hjemmeside :)

  [ Svar ]

 5. Making The Best Better Team Says:

  Fantastisk video :) Jeg elsker det! Iværksættere er som regel tilbageholdende med at sætte sig ned og designe deres egen forretningsplan, fordi det kan være temmelig overvældende. Men jeg må sige, at din tilgang til at lave en visuel forretningsplan er en vidunderlig måde at overvinde denne forhindring!

  [ Svar ]

 6. Madhanaya Says:

  glimrende indlæg

  [ Svar ]

 7. John Landmark Says:

  Det er fantastisk. Min hjemmeside http://www.fixmybusinessprocess.com var fuldstændig konstrueret ved hjælp af en visuel forretningsplan som denne.

  [ Svar ]

 8. Forretningsplaner v2.0 ... hvad ville de så se ud? «Funding nystartede & andre umuligheder ... Says:

  [...] Ja, jeg har allerede haft et trawl gennem forskellige "forretningsplan v2.0" sites (såsom denne ene, PlanHQ, og selv den temmelig lakonisk ikonbaseret forretningsplan Summarizer fra Rotterdam), men [. ..]

 9. Unik Genius Superhero Interview: Jennifer Lee, forfatter til "The Right-Brain Business Plan" | Pebblestorm Says:

  [...] Jeg gjorde min egen version af en visuel, cirkulær udgave af en forretningsplan her. [...]

Efterlad et svar

Abonner uden at kommentere