Oversætte denne HJEMMESIDE

Besked på Twitter

Letting Go Of Fear

En af de mest naturlige frygt, vi går igennem i motiveringen en lidenskab eller ny virksomhed er "vil folk acceptere det?" "Hvad vil de tænke?" Vi holde tilbage at tale om det ... som kun holder virksomheden tilbage. Hvad vi finder, er, at de mennesker, som er vores rigtige venner vil acceptere noget, du deler, og påskønner det, selvom det ikke er for dem.

En stor del af succes (især i PebbleStorm) er at give slip på frygt, så meget som muligt - selv de små stumper, som vi ikke lægger mærke til, fordi vi er så vant til at leve med dem. "Hvad vil folk tænke? Kan jeg virkelig gøre det? Hvad hvis de ikke sætter pris på det, eller købe det, eller som det? Hvad hvis det ikke virker ud? "At være i stand til at give slip på denne form for tankegang begynder med at øve bevidsthed om, når frygten påvirker din adfærd og holder dig tilbage, underbyde dig. Du har fantastiske potentiale - hvis du kan fjerne frygten begrænser. Det tager konstant bevidsthed og praksis, fordi det altid kan krybe igen.

Selv har jeg haft en vis tøven i mentalt at forpligte sig til at tage de første konkrete skridt med PebbleStorm. Sikker på at jeg ville dele wikien og ideer med nogle mennesker, men jeg vil altid hæk - "Åh, det er fremtiden ..." Så modig som jeg kan være, er der altid en del af mig, der hvisker "Er det klar endnu?" På et tidspunkt, da puslespilsbrikker komme tæt nok sammen, nogen skabe noget, de bekymrer sig om er at komme over denne pukkel af tøven at forpligte sig til at sætte det derude for folk, et stort skridt i at gøre det "rigtige".

Så her er jeg.

Så her er den virkelige verden kickoff for PebbleStorm.

I denne uge er en stor milepæl for PebbleStorm og fremtiden for at tjene penge gennem nydelse, fordi efter næsten et års tænkning, skrivning og tale - jeg har sat tingene i bevægelse. For alvor. Jeg har mentalt engageret i det, jeg er begyndt aktivt at fortælle folk om denne blog og PebbleStorm selv ("mit kald er ..."), og en første middag gruppe er planlagt til denne onsdag aften på Javan: "Brainfood: Tjen penge gennem nydelse "
http://www.evite.com/pages/invite/viewInvite.jsp?inviteId=AIGDTNDZXCSQERMQLJHI

Interessant Moment of Oprah

På lørdag og søndag i denne weekend, jeg mødte omkring 10 personer, der syntes klar til det næste skridt i deres liv, der ønskede at undslippe rat race og opretholde sig selv gennem en lidenskab eller kald. Efter en BBQ på et fantastisk hus i Malibu på søndag, og et par mere af disse samtaler, jeg havde en interessant øjeblik, mens man kører ned PCH 1 til hjem. Jeg havde et krystalklart billede af at være på Oprah show. Oprah var blevet en fan af PebbleStorm grund af, hvad det gjorde for at hjælpe mennesker skaber disse fantastiske forretninger for sig selv, til at udrette ting, som tidligere havde skræmte livet af dem, eller at de troede var umuligt. Det føltes helt rigtig, som om det havde allerede er sket, og meget naturligt, som i "jep, kan jeg se, at det sker, det bare giver mening." Trippy.

Vi er kun ved begyndelsen trin af PebbleStorm rejse, men her går vi : D

Et svar på "Frygt er naturlig; Bare komme i gang (og - Oprah) "

  1. Jeg er forvirret og overvældet (Video) | Pebblestorm siger:

    [...] Frygt er naturligt - Bare Kom godt i gang [...]

Efterlad et svar


Advarsel: Ulovlig streng offset "solo_subscribe« i /home4/aross383/public_html/pebblestorm.com/wp-content/plugins/subscribe-til-comments.php on line 304

Abonner uden at kommentere