Oversætte denne HJEMMESIDE

Besked på Twitter

Give slip på frygt

En af de mest naturlige frygt, vi går igennem i motiveringen en passion eller ny virksomhed er "vil folk acceptere det?« »Hvad vil de tænke?" Vi holde tilbage at tale om det ... som kun holder forretningen tilbage. Hvad vi finder, er, at de mennesker, der er vores rigtige venner vil acceptere noget du deler, og påskønner det, selvom det ikke er for dem.

En stor del af succesen (især i PebbleStorm) er at give slip på frygt så meget som muligt - selv de små stumper, at vi ikke bemærker fordi vi er så vant til at leve med dem. "Hvad vil folk tænke? Kan jeg virkelig gøre det? Hvad nu, hvis de ikke sætter pris på det, eller købe det, eller kan lide det? Hvad hvis det ikke virker ud? "At være i stand til at give slip på denne form for tankegang begynder med at øve bevidsthed om, når frygten påvirker din adfærd og holder dig tilbage, underbyde dig. Du har fantastiske potentiale - hvis du kan fjerne frygten begrænser. Det tager konstant bevidsthed og praksis, fordi det altid kan krybe igen.

Selv har jeg haft en vis tøven i mentalt at forpligte sig til at tage de første konkrete skridt med PebbleStorm. Sikker på, jeg ville dele wikien og ideer med nogle mennesker, men jeg vil altid hedge - "Åh, det er fremtiden ..." Så modig som jeg kan være, er der altid en del af mig, at hvisker "Er det klar endnu?" På et tidspunkt, da de puslespilsbrikker komme tæt nok sammen, nogen skaber noget, de bekymrer sig om har at komme over den pukkel af tøven at forpligte sig til at sætte det derude for folk, et stort skridt i at gøre det "rigtige".

Så her er jeg.

Så her er den virkelige verden kickoff for PebbleStorm.

I denne uge er en stor milepæl for PebbleStorm og fremtiden for at tjene penge gennem nydelse, fordi efter næsten et års tænkning, skrivning og tale - jeg har sat tingene i bevægelse. For alvor. Jeg har mentalt forpligtet til det, jeg er begyndt aktivt at fortælle folk om denne blog og PebbleStorm selv ("mit kald er ..."), og en første middag gruppe er planlagt til denne onsdag aften på Javan: "Brainfood: Tjen penge gennem nydelse "
http://www.evite.com/pages/invite/viewInvite.jsp?inviteId=AIGDTNDZXCSQERMQLJHI

Interessant Moment of Oprah

På lørdag og søndag i denne weekend, mødte jeg omkring 10 mennesker, der syntes klar til det næste skridt i deres liv, der ønskede at undslippe rotte race og opretholde sig selv gennem en passion eller kald. Efter en BBQ på en forbløffende hus i Malibu på søndag, og et par mere af disse samtaler, jeg havde en interessant øjeblik, mens man kører ned PCH 1 til hjem. Jeg havde et krystalklart billede af at være på Oprah show. Oprah var blevet en fan af PebbleStorm grund af, hvad det gjorde for at hjælpe mennesker skaber disse fantastiske virksomheder for sig selv, til at udrette ting, der tidligere havde skræmt det lort ud af dem, eller at de troede var umuligt. Det føltes helt rigtig, som om det havde allerede er sket, og meget naturligt, som i "JEP, kan jeg se, at der sker, det bare giver mening." Trippy.

Vi er kun ved begyndelsen trin i PebbleStorm rejse, men her går vi 😀

Et svar på "Frygt er naturligt; Bare komme i gang (og - Oprah) "

  1. Jeg er forvirret og overvældet (Video) | Pebblestorm Says:

    [...] Frygt er Natural - Bare Kom i gang [...]

Efterlad et Svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.