Käännä tämä NETTISIVU

Post kimittää

Letting Go Of Fear

Yksi luonnollinen pelkoja käymme läpi vaalimisessa intohimo tai uuden yrityksen perustaminen on "tulee ihmiset hyväksyvät sen?" "Mitä he ajattelevat?" Pidämme takaisin puhua siitä ... joka vain pitää liiketoimintaa takaisin. Mitä löydämme on, että ihmiset, jotka ovat meidän todellisia ystäviä tulee hyväksyä mitään jaat, ja arvostaa sitä, vaikka se ei ole heille.

Suuri osa menestyksestä (etenkin PebbleStorm) on päästää irti pelosta niin paljon kuin mahdollista - myös ne palasiksi, että emme huomaa, koska olemme niin tottuneita elämään niiden kanssa. "Mitä ihmiset ajattelevat? Voinko todella tehdä sen? Mitä jos he eivät ymmärrä sitä, tai ostaa sen, tai kuten sitä? Mitä jos se ei toimi? "Kyky päästää irti tällainen ajattelutapa alkaa harjoitellaan tietoisuutta, kun pelko vaikuttaa käyttäytymiseen ja pitää sinut takaisin, alittivat sinua. Sinulla on uskomaton potentiaali - jos voit poistaa pelon rajoitin. Se kestää jatkuvaa tietoisuutta ja käytäntöä, koska se voi aina hiipiä takaisin sisään

Vaikka olen ollut epäröityään henkisesti sitoutumalla ottaen ensimmäiset konkreettiset toimet, joilla PebbleStorm. Toki olisin jakaa wiki ja ideoita joitakin ihmisiä, mutta olin aina hedge - "Voi, se on tulevaisuudessa ..." yhtä rohkeita kuin voin olla, siellä on aina osa minua, joka kuiskaa: "Onko se jo valmis?" Jossain vaiheessa, koska palapelin palaset ovat tarpeeksi lähelle toisiaan, kuka tahansa luoda jotain, että he välittävät on päästä yli, että kohouma epäröintiä sitoutua laitat sen siellä ihmisiä, iso askel kohti sitä "oikeaa".

Joten tässä minä olen.

Joten tässä on todellinen maailma alku varten PebbleStorm.

Tällä viikolla on iso virstanpylväs PebbleStorm ja tulevaisuus tehdä rahaa nautintoa, koska sen jälkeen melkein vuoden ajattelu, kirjoittaminen ja puhuminen - Olen jokin aloite. Oikeasti. Olen henkisesti sitoutunut sen, olen alkanut aktiivisesti kertoa ihmisille tämän blogin ja PebbleStorm itse ("tehtäväni on ..."), ja ensimmäinen illallinen ryhmä täksi keskiviikkoiltana klo Jaavan: "Brainfood: Tee rahaa nauttiminen "
http://www.evite.com/pages/invite/viewInvite.jsp?inviteId=AIGDTNDZXCSQERMQLJHI

Mielenkiintoisia Moment of Oprah

Lauantaina ja sunnuntaina tänä viikonloppuna, tapasin noin 10 henkilöä, jotka näyttivät valmis seuraavaan vaiheeseen elämässään, jotka halusivat paeta oravanpyörästä ja ylläpitää itseään intohimo tai kutsumus. Jälkeen BBQ hämmästyttävä talo Malibussa sunnuntaina, ja muutama enemmän näitä keskusteluja, minulla oli mielenkiintoinen hetki ajon takaisin alas PCH 1 kotiin. Minulla oli kristallinkirkas kuva olemisesta Oprah Show. Oprah oli tullut fani PebbleStorm vuoksi, mitä se oli tekemässä auttaa ihmisiä luomaan näitä uskomattomia yrityksille itselleen, saavuttaa asioita, jotka olivat aiemmin pelottaa paska pois niistä tai että he luulivat olivat mahdottomia. Se tuntui täysin todellisia, ikään kuin se olisi jo tapahtunut, ja hyvin luonnollinen, kuten "juu, näen, että tapahtuu, se vain on järkevää." Trippy.

Olemme vasta aivan alussa vaiheet PebbleStorm matkan, mutta tässä sitä mennään : D

Yksi vastaus "Pelko on luonnollinen; Vain päästä alkuun (ja - Oprah) "

  1. Olen hämmentynyt ja hukkua (Video) | Pebblestorm Says:

    [...] Pelko on luonnollinen - Just Get Started [...]

Jätä vastaus


Varoitus: Laiton tavusiirtymä "solo_subscribe 'in / home4/aross383/public_html/pebblestorm.com/wp-content/plugins/subscribe-to-comments.php on line 304

Tilaa ilman kommentoimalla