Käännä tämä SIVUSTO

Lähetä Twitteriin

Irtipäästäminen Fear

Yksi luonnollinen pelkoja käymme läpi vaalimisessa intohimo tai uutta liiketoimintaa on "ihmiset tulevat hyväksyn se?" "Mitä he ajattelevat?" Pidämme takaisin puhua siitä ... joka vain pitää liiketoimintaa takaisin. Mitä löydämme on, että ihmiset, jotka ovat meidän todellisia ystäviä tulee hyväksyä mitään jaat, ja arvostaa sitä, vaikka se ei ole heille.

Iso osa menestystä (varsinkin PebbleStorm) on päästää irti pelosta mahdollisimman paljon - jopa ne palasiksi, että emme huomaa, koska olemme niin tottuneet asumaan heidän kanssaan. "Mitä ihmiset ajattelevat? Voinko todella tehdä sen? Mitä jos he eivät ymmärrä sitä, tai ostaa sen, tai kuten se? Mitä jos se ei toimi? "Kyky päästää irti tällainen ajattelutapa alkaa harjoitellaan tietoisuutta kun pelko vaikuttaa käyttäytymiseen ja pitää sinut takaisin, alittivat sinua. Sinulla on uskomaton potentiaali - jos voit poistaa pelon rajoitin. Se kestää jatkuvaa tietoisuutta ja käytäntöä, koska se voi aina hiipiä takaisin.

Vaikka olen ollut joitakin epäröimättä henkisesti sitoutumalla ottaa ensimmäiset konkreettiset toimet, joilla PebbleStorm. Toki olisin samaa wiki ja ideoita joitakin ihmisiä, mutta olin aina hedge - "Voi, se on tulevaisuutta ..." Niin rohkea kuin voin olla, siellä on aina osa minua, joka kuiskaa "Onko se valmis vielä?" Jossain vaiheessa, koska palapelin palaset ovat riittävän lähellä toisiaan, kukaan luoda jotain, että he välittävät on päästä yli, että kohouma epäröintiä sitoutua laskemisesta sitä siellä ihmisiä, iso askel kohti sitä "oikeaa".

Joten tässä olen.

Joten tässä on todellinen maailma alku varten PebbleStorm.

Tällä viikolla on iso virstanpylväs PebbleStorm ja tulevaisuudessa tehdä rahaa kautta nauttiminen, koska melkein vuoden ajattelu, kirjoittaminen ja puhuminen - Olen jokin aloite. Oikeasti. Olen henkisesti sitoutunut siihen, olen alkanut aktiivisesti kertoa ihmisille tämän blogin ja PebbleStorm itse ("tehtäväni on ..."), ja ensimmäinen illallinen ryhmä täksi keskiviikkoiltana klo Jaavan: "Brainfood: Tee rahaa nauttiminen "
http://www.evite.com/pages/invite/viewInvite.jsp?inviteId=AIGDTNDZXCSQERMQLJHI

Mielenkiintoinen hetki Oprah

Lauantaina ja sunnuntaina tänä viikonloppuna, tapasin noin 10 ihmistä, jotka näyttivät valmis seuraavaan vaiheeseen elämässään, jotka halusivat paeta oravanpyörästä ja ylläpitää itseään intohimo tai kutsumus. Jälkeen BBQ hämmästyttävä talo Malibussa sunnuntaina, ja muutama näistä keskusteluista, minulla oli mielenkiintoinen hetki ajon takaisin alas PCH 1 koti. Minulla oli kristallinkirkas kuva olemisesta Oprah show. Oprah oli tullut fani PebbleStorm vuoksi, mitä se oli tekemässä auttaa ihmisiä luomaan näitä uskomattomia yrityksille itselleen, saavuttaa asioita, joita oli aiemmin pelottaa paska pois niistä tai että heidän mielestään oli mahdotonta. Se tuntui täysin todellisia, ikään kuin se olisi jo tapahtunut, ja hyvin luonnollinen, kuten "juu, voin nähdä, että tapahtuu, se vain on järkevää." Trippy.

Olemme vasta aivan alussa vaiheet PebbleStorm matkan, mutta tässä sitä mennään : D

Yksi vastaus "Pelko on luonnollinen; Vain päästä alkuun (ja - Oprah) "

  1. Olen hämmentynyt ja hukkua (Video) | Pebblestorm Says:

    [...] Pelko on luonnollinen - Juuri Aloita [...]

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi.