Käännä tämä SIVUSTON

Post kimittää

Letting Go Of Fear

Yksi luonnollinen pelkoja käymme läpi vaalimisessa intohimo tai uutta liiketoimintaa on "tulee ihmiset hyväksyn se?" "Mitä he ajattelevat?" Pidämme takaisin puhua siitä ... joka vain pitää liiketoimintaa takaisin. Mitä löydämme on, että ihmiset, jotka ovat meidän todellisia ystäviä tulee hyväksyä mitään jaat, ja arvostava siitä, vaikka se ei ole heille.

Suuri osa menestys (erityisesti PebbleStorm) on päästää irti pelosta mahdollisimman paljon - jopa ne vähän bittiä, ettemme huomaa, koska olemme niin tottuneita elämään niiden kanssa. "Mitä ihmiset ajattelevat? Voinko todella tehdä sen? Mitä jos he eivät ymmärrä sitä, tai ostaa sen, tai kuten se? Mitä jos se ei onnistu? "Mahdollisuus päästää irti tällainen ajattelutapa alkaa harjoitellaan tietoisuutta, kun pelko vaikuttaa käyttäytymiseen ja pitää sinut takaisin, alittivat sinua. Sinulla on uskomaton potentiaali - jos voit poistaa pelon rajoitin. Se kestää jatkuvaa tietoisuutta ja käytäntö, koska se voi aina hiipiä takaisin.

Vaikka olen ollut joitakin epäröimättä henkisesti sitoutumalla ottaen ensimmäiset konkreettiset toimet kanssa PebbleStorm. Toki olisin jakaa wiki ja ideoita joitakin ihmisiä, mutta olin aina hedge - "Voi, se on tulevaisuudessa ..." Niin rohkea kuin voin olla, siellä on aina osa minua joka kuiskaa "Onko se valmis vielä?" jossain vaiheessa, koska palapelin palat tulevat riittävän lähellä toisiaan, kukaan luoda jotain, että he välittävät on saada yli että hump epäröintiä sitoutua laittoi pallon siellä ihmisiä, iso askel kohti sitä "todellinen."

Joten tässä olen.

Joten tässä on todellinen maailma alku varten PebbleStorm.

Tällä viikolla on iso virstanpylväs PebbleStorm ja tulevaisuudessa tehdä rahaa kautta nauttiminen, koska sen jälkeen melkein vuoden ajattelun, kirjoittamisen ja puhuminen - Olen jokin aloite. Oikeasti. Olen henkisesti sitoutunut se, olen alkanut aktiivisesti kertoa ihmisille tämän blogin ja PebbleStorm itse ("tehtäväni on ..."), ja ensimmäinen illallinen ryhmä on täksi keskiviikkoiltana klo Jaavan: "Brainfood: Tee rahaa nautinto "
http://www.evite.com/pages/invite/viewInvite.jsp?inviteId=AIGDTNDZXCSQERMQLJHI

Mielenkiintoisia Moment Oprah

Lauantaina ja sunnuntaina tänä viikonloppuna, tapasin noin 10 henkilöä, jotka näyttivät valmis seuraavaan vaiheeseen elämässään, jotka halusivat paeta oravanpyörästä ja ylläpitää itseään intohimo tai kutsumus. Kun BBQ hämmästyttävä talo Malibussa sunnuntaina, ja muutama näistä keskusteluista, minulla oli mielenkiintoinen hetki ajon takaisin alas PCH 1 kotiin. Minulla oli kristallinkirkas kuva olemisesta Oprah Show. Oprah oli tullut fani PebbleStorm vuoksi, mitä se oli tekemässä auttaa ihmisiä luomaan näitä uskomattomia yritykset itse, toteuttaa asioita, joita oli aiemmin pelottaa paska pois niistä tai että heidän mielestään olivat mahdottomia. Se tuntui täysin todellisia, ikään kuin se olisi jo tapahtunut, ja hyvin luonnollinen, kuten "Jep, voin nähdä, että tapahtuu, se vain on järkevää." Tripillä.

Olemme vasta aivan alussa vaiheet PebbleStorm matkan, mutta tässä sitä mennään 😀

Yksi vastaus "Pelko on luonnollinen; Vain päästä alkuun (ja - Oprah) "

  1. Olen hämmentynyt ja hukkua (Video) | Pebblestorm Says:

    [...] Pelko on Natural - vain Aloittaminen [...]

Jätä vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.